Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Ευχαριστίες

Τo Παράρτημα Λασιθίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ανακοινώνει ότι πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Νοεμβρίου ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός που διοργάνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία στα Μαθηματικά με την επωνυμία «Ο Θαλής».

Στο νομό Λασιθίου διεξήχθη σε τρία εξεταστικά κέντρα, στο 2ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου, στο 2ο Λύκειο Ιεράπετρας και στο 2ο Γυμνάσιο Σητείας. Η συμμετοχή των μαθητών στα προαναφερόμενα εξεταστικά κέντρα ήταν αντιστοίχως 77, 129 και 35 μαθητές. Συνολικά διαγωνίστηκαν στο νομό μας 241 μαθητές από τις Β’ και Γ’ Γυμνασίου και από όλες τις τάξεις του Λυκείου.

Το Παράρτημα Λασιθίου ευχαριστεί τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης, υπό την αρωγή της οποίας διεξάγεται κάθε χρόνο ο διαγωνισμός, τους συναδέλφους Δ. Κοτσιφάκη διευθύντρια του Γυμνασίου Τουρλωτής και Ν. Φραγκάκη για τη συμμετοχή τους στη Νομαρχιακή Επιτροπή, τους διευθυντές των σχολείων τα οποία χρησιμοποιήθηκαν ως εξεταστικά κέντρα κκ Χ. Περακάκη, Δ. Κεφάλα, Ε. Κουρμουλάκη, Ν. Τσαντάκη και Χ. Μιχαήλ για τη βοήθεια που προσέφεραν στις επιτροπές και τους διευθυντές των εξεταστικών κέντρων κκ Μ. Τσαγκαράκη, Μ. Παπαδάκη και Ν. Τσαντάκη.

Επίσης, ευχαριστούμε τους συναδέλφους μαθηματικούς κκ Μ. Πομόνη, Γ. Χαβάκη, Η. Μιγάδη, Ε. Τζερεμέ, Ε. Γιατζάκη, Ε. Σισαμάκη, Χ. Κανάκη, Δ. Χαρίτο, Ι. Φανουράκη, Ν. Δραγασάκη, Ι. Γερογιαννάκη, Ν. Μπαχλιτζανάκη, Α. Πυθαρούλη, Α. Αναστασάκη, Ε. Κουτσελάκη, Μ. Γιακουμάκη, Ι. Σγουράκη, Α. Ακουμιανάκη, Ν. Ζερβάκη, Ι. Ιερεμία, Ι. Ορφανό, Ι. Παλαμάς, Α. Χουρμούζη, Γ. Χρυσουλάκη και Χ. Ψύλλο για την ανιδιοτελή συμμετοχή τους και για τον άψογο τρόπο που διεξήγαγαν την εξέταση.

Επιθυμούμε τέλος να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς το Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκη στον Άγιο Νικόλαο, το Σούπερ Μάρκετ «Αριάδνη» του κ. Κάκκου Αντωνίου στην Ιεράπετρα καθώς και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου και τους αντίστοιχους των 1ου και 2ου Γυμνασίου Σητείας για τα κεράσματα που πρόσφεραν στους μαθητές των εξεταστικών κέντρων.

Τέλος, επιθυμούμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στα Μέσα Ενημέρωσης του νομού μας για τη συμβολή τους στην ενημέρωση του κοινού και των εμπλεκομένων.

Για το Παράρτημα Λασιθίου της ΕΜΕ

Ο Πρόεδρος

Ι. Σταμέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου