Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός "Ο Θαλής"


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ                Άγιος Νικόλαος 31-10-2010

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ                       

ΕΜ. ΣΚΥΒΑΛΟΥ 1
721 00 ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                                         Π ρ ο ς
Πληροφορίες
Τηλ.: (28410).24.789 – 6977192004                                  1.  Σχολεία Β/θμιας Εκπ/σης            
E-mail: stamelosioa@gmail.com                                             Νομού Λασιθίου
                                                                                            2.  ΜΜΕ


Ανακοίνωση


Τo Παράρτημα Λασιθίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ανακοινώνει ότι το Σάββατο 30 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση των ετήσιων Πανελλήνιων Διαγωνισμών Μαθηματικών 2010-2011 που διοργανώνει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου με την επωνυμία «Ο Θαλής».
Στο νομό Λασιθίου η εξέταση πραγματοποιήθηκε σε τρία εξεταστικά κέντρα:
Στο 2ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου, με υπεύθυνο τον κ. Γεώργιο Χαβάκη, όπου προσήλθαν και διαγωνίστηκαν 65 μαθητές. Επιτηρητές ήσαν οι συνάδελφοι: Νικολουδάκη Σοφία, Καλλίτσας Νικόλαος, Μιγάδης Ηρακλής, Τζερεμέ Ελένη, Πομόνη Μαριάνθη, Σισαμάκη Ειρήνη και Μιχάλης Τσιολάκης.
Στο 2ο Λύκειο Ιεράπετρας, με υπεύθυνο τον κ. Μιχάλη Παπαδάκη, όπου προσήλθαν και διαγωνίστηκαν 118 μαθητές.  Επιτηρητές ήσαν οι συνάδελφοι: Φραγκάκης Νίκος, Κασσωτάκης Εμμανουήλ, Χαρίτος Διονύσιος, Κανάκης Χαράλαμπος, Βασαρμίδης  Ευάγγελος, Ρουσελιωτάκης Άρης, Περαντώνης Ιωάννης, Γερογιαννάκης Ιωάννης, Μπαχλιτζανάκης Νίκος, Προβατάκης Νίκος και Σαράτσης Ιωάννης.
Στο 2ο Γυμνάσιο Σητείας, με υπεύθυνο τον κ. Νικόλαο Τσαντάκη, όπου προσήλθαν και διαγωνίστηκαν 26 μαθητές. Επιτηρητές ήσαν οι συνάδελφοι: Κοτσιφάκη Δέσπω, Σηφάκη Μαρία, Οικονομάκης Νίκος, Ακουμιανάκης Ανδρέας,  Ζερβάκη Αννα, Καναβάκης Ιωάννης και Χρυσουλάκης Γεώργιος.
Στους μαθητές και τους επιτηρητές προσέφεραν κεράσματα:
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου
Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων 1ου και 2ου Γυμνασίου Σητείας
Το Σούπερ Μάρκετ «Αριάδνη» του κ. Αντωνίου Κάκκου στην Ιεράπετρα
Το Ζαχαροπλαστείο «Beterano» του κ. Εμμ. Παγκάλου στην Ιεράπετρα
Το Παράρτημα Λασιθίου της ΕΜΕ επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς όλους τους παραπάνω αναφερόμενους και επιπλέον προς τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Νομού Λασιθίου, τους διευθυντές των σχολείων στα οποία πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις κκ. Χαράλαμπο Περακάκη, Νικόλαο Τσαντάκη, Κουρμουλάκη Εμμανουήλ, Δέσποινα Κεφάλα και Μπλαζαντωνάκη Μιχαήλ.
Τα γραπτά των μαθητών θα αποσταλούν για βαθμολόγηση στην Επιτροπή Διαγωνισμών της Ε.Μ.Ε. στην Αθήνα. Tα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις τοπικές Νομαρχιακές Επιτροπές.
Οι μαθητές που θα διακριθούν στο διαγωνισμό «Ο Θαλής», θα κληθούν να συμμετάσχουν στον επόμενο διαγωνισμό «Ο Ευκλείδης», που θα διεξαχθεί στις 15 Ιανουαρίου 2011.
Για το Παράρτημα Λασιθίου της ΕΜΕ
Ο Πρόεδρος
Ι. Σταμέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου