Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Καλή Χρονιά

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΕΜ. ΣΚΥΒΑΛΟΥ 1
721 00 ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Τηλ.: (28410).24.789 – 6977192004

 Α ν α κ ο ί ν ω σ η
Αγαπητοί συνάδελφοι μαθηματικοί του νομού Λασιθίου, για τη νέα σχολική χρονιάς σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη προκειμένου να ασκήσετε αποτελεσματικά και με επιτυχία το δύσκολο έργο σας. Στους συναδέλφους που συνταξιοδοτήθηκαν την περίοδο αυτή, ιδιαιτέρως, ευχόμαστε υγεία και μακροημέρευση.
Με την ευκαιρία επιθυμούσε να σας γνωρίσουμε ότι:
  1. Το Παράρτημά μας πρόκειται να διοργανώσει αρχές Οκτωβρίου μαζί και με άλλους φορείς του νομού μας ένα φεστιβάλ Επιστήμης, Τέχνης και Τεχνολογίας για το οποίο θα σας ενημερώσουμε πολύ σύντομα με ιδιαίτερη ανακοίνωση.
  2. Το 27ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας διοργανώνεται φέτος από 19 έως και 21 Νοεμβρίου στη Χαλκίδα. Το θέμα του είναι: «Ο δάσκαλος των Μαθηματικών στην Εκπαίδευση, στην Έρευνα και στην Παιδεία». Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή εργασιών είναι η 12η Σεπτεμβρίου. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να αναζητήσετε στη διεύθυνση: http://www.synedrioeme.gr/
  1. Τέλος, επιθυμούμε να σας υπενθυμίσουμε να συστήσετε στους μαθητές σας τα περιοδικά της ΕΜΕ, Ευκλείδης Α’ για το Γυμνάσιο και Ευκλείδης Β’ για το Λύκειο και φέτος. Οι σχετικές παραγγελίες για τα σχολεία του νομού μας, όπως και η τακτοποίηση των συνδρομών σας είναι σκόπιμο να γίνουν από το Παράρτημά μας. Αν οι τακτοποιήσεις αυτές γίνονται από τα κεντρικά των Αθηνών τα χρήματα επωφελείται η ΕΜΕ Αθηνών και το Παράρτημά μας δεν εισπράττει απ’ αυτά τίποτα.
Καλή χρονιά και δημιουργική.
Άγιος Νικόλαος 9 - 09 - 2010
Για το Παράρτημα Λασιθίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Ο Πρόεδρος: Ιωάννης Σταμέλος

Η Γενική Γραμματέας: Μαριάνθη Πομόνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου